MÉDIAJOGFIGYELŐ

Figyeljük a médiajogot - és megvan róla a véleményünk. Ahol figyeljük: http://mediajogfigyelo.hu. Mindenhol máshol a véleményünk olvasható. Elsősorban itt.

Friss topikok

  • Médiajogfigyelő: Köszönöm szépen a szakszerű magyarázatot - kb. hasonló színvonalat vártam volna hírként az MTVA sa... (2013.04.04. 18:20) Nagyanyáink sem fogják látni
  • Médiajogfigyelő: höhh,ez nem semmi! (2013.03.19. 15:24) Papcsákolunk, papcsákolunk?
  • Médiajogfigyelő: Szerintem nem csak a lóláb, az egész ló kilóg. A probléma az, hogy nem példa nélküli az eset. Maga... (2012.09.29. 20:41) Furcsa lebegő érzés
  • vAfotóriporter: @Médiajogfigyelő: az, hogy te nem találtál rajta még nem jelenti azt, hogy más nem lehet szemfüles... (2012.09.24. 23:16) Az MTI (is) elbaltázta
  • Médiajogfigyelő: Egyelőre még a július 5-i, pályázatból kizáró döntést sem tette fel a Médiatanács, nemhogy most a ... (2012.07.19. 11:06) Alaki

Linkblog

Szolgálati közlemény

2013.02.06. 21:39 Médiajogfigyelő

Örömmel jelentjük Kedves Olvasóinknak, hogy mától új, a réginél áttekinthetőbb és szebb honlapon (www.mediajogfigyelo.hu) tájékozódhatnak a magyar médiajog aktuális fejleményeiről.

A honlap átalakításának három fő oka volt. Az egyik az, hogy a tartalmának teljes ingyenessé tételéhez kapcsolódva szükséges volt a honlap mentesítése a hirdetésektől. A másik, hogy célul tűztük ki: a honlap legyen a szélesebb közönség számára olvasmányosabb, könnyebben kezelhető és egyszerűbben áttekinthető.  A harmadik: meg kellett oldani, hogy egy koncentrált helyről, a honlapról legyenek elérhetőek a Médiajogfigyelő szerteágazó elérési csatornái:  facebook-os oldalunk és blogszolgáltatásunk. Mindez megtörtént: nincsenek már az olvasást zavaró hirdetések, nincs fizetős tartalom (a régi fizetős anyagok egy része az ARCHÍVUM fül alatt elérhető), s a felső menüsorból egy kattintással elérhető facebook-os  és  blog-oldalunk.

Szándékaink szerint címoldalunk dinamizmusát növeli, hogy ezentúl a naponta frissülő MÉDIAHÍREK foglalja el a központi hasábot, továbbá, hogy a felső menüsorban egy-egy felugró buborék jelzi: hová tettünk fel friss anyagot. Újdonság az is, hogy a jobb hasáb alján külön boxban felsoroljuk együttműködő partnereinket (további partnerekre is számítunk), illetve az oldalak alján jelezzük: támogatónk az Open Society Foundations.

A főlap és minden újonnan megnyitott lap jobb oldalán megjelenik állandó tartalmunk: felül a hiteles, egy helyről elérhető, a magyar és nemzetközi médiaszabályozás témáit felölelő MÉDIASZABÁLYOZÁS  blokk, alatta pedig a médiát érintő magyar és nemzetközi DOKUMENTUM-tár. Újdonság, hogy közvetlen elérhetőséget biztosítunk a médiatörvények hatályos angol nyelvű szövegéhez is (Magyar jogforrások angolul.)

Ezentúl a honlap felső menüsorából érhető el a JOGFIGYELÉSEK: külön fül alatt a már elfogadott jogszabályokhoz kapcsolódó magyarázatok,  külön rovatban a javaslatokhoz, tervezetekhez fűzött kommentárjaink és külön az egyéb tartalmakra (például Alkotmánybírósági határozatok) vonatkozó szakértői megjegyzéseink. Az ARCHÍVUM-ba a korábbi ELEMZÉSEK rovat anyagait tettük fel szintén két csoportra osztva.  Az új jogszabályi változásokat illetően a honlap már nem tesz különbséget jogfigyelés és elemzés között  (tulajdonképpen már 2011 óta a JOGFIGYELÉS kategória tartalmazza az elemzéseket is).

Egy helyre, a felső menüsor jobb szélére került az eddig két helyen hozzáférhető KERESÉS funkció: a kis nyíl kattintásával válthatunk a MÉDIAHÍREK-ben történő keresés és a Jogi anyagban történő keresés között.  (Vigyázat: ez utóbbi keresés nem terjed ki a pdf-fájlok tartalmára!)

Minden kedves olvasónknak jó és hasznos böngészést kívánunk! Észrevételeiket a tartalom@mediajogfigyelo.hu e-mailcímen várjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: médiahírek új honlap médiaszabályozás Médiajogfigyelő jogfigyelések

A bejegyzés trackback címe:

https://mediajogfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr545066564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása